Permanente Make-Up

Bij Blush staat de kwaliteit van zowel behandelingen als producten hoog in het vaandel. Dit geldt natuurlijk helemaal wanneer het op permanente make-up aankomt. Er is dan ook bewust gekozen voor een uitgebreide opleiding en daarna nog meerdere masterclasses.

De pigmenten waar wij mee werken voldoen aan de Europese wet en regelgeving. Deze zullen ook geen rode waas achterlaten in de huid na verloop van tijd.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een manier om wenkbrauwen, lippen of een eyeliner te verfraaien. Wanneer u elke dag uw wenkbrauwen bijtekent, kan door middel van permanente make-up uw wenkbrauw geoptimaliseerd worden. Bij het plaatsen van permanente make-up worden er pigmenten in de huid aangebracht voor een periode van 1 tot 3 jaar. De pigmentatie wordt in de lederhuid geplaatst, de ideale diepte hiervoor ligt op 1,2 tot 2 mm.

De behandeling

De behandeling bestaat uit meerdere onderdelen. Altijd wordt er vooraf een intake gedaan, niet alleen om de wensen en doelen te bespreken maar ook om erachter te komen of de klant medicijnen gebruikt of er andere contra-indicaties zijn. Natuurlijk wordt er altijd rekening gehouden met de wensen van de klant met betrekking tot kleur en modelkeuze van de permanente make-up. In overleg stellen we een plan op en wordt het te pigmenteren gebied voorgetekend.

Wanneer de klant volledig tevreden is, gaat de pigmentatie van start. Tijdens de pigmentatie wordt er gewerkt met deze unieke methode waardoor het maken van een litteken nagenoeg uitgesloten is. Om een optimaal resultaat te behalen zijn er gemiddeld 2 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van huidtype en soort pigmentatie.

Na de pigmentatie is de nazorg erg belangrijk. Deze nazorgproducten zitten inbegrepen bij de behandeling. Wanneer de nazorg niet goed wordt uitgevoerd, is de kans op een optimaal resultaat minder groot. Na 6 weken zal de nabehandeling plaatsvinden. Na de helingsperiode na de nabehandeling is het volledige eindresultaat zichtbaar.

Bij zwangerschap en/of borstvoedingsperiode tussen de eerste behandeling en de nabehandeling vervalt de inbegrepen nabehandeling.

Verschil met een tatoeage

Permanente make-up lijkt op een tatoeage, maar is dit niet. Het verschil zit hem in de diepte waarin het pigment wordt aangebracht in de huid. De  permanente make-up zal worden aangebracht in de basaalcellenlaag in de bovenste huidlaag. Een tatoeage wordt aangebracht in het onderhuidse bindweefsel.

Waarom kiezen voor een Blush als u permanente make-up overweegt?

  • Veilige pigmenten die geen allergieopwekkers, ijzeroxides of kankerverwekkende stoffen bevatten.
  • Stabiele kleuren die direct na plaatsing goed zichtbaar blijven.
  • Minder nawerk en minder pijn voor de klant omdat er zachter gewerkt kan worden.
  • GGD goedgekeurde salon.

Meer informatie nodig of interesse in een gratis, vrijblijvend intake-gesprek? Neem contact op.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven