Over Blush

Blush is een GGD-goedgekeurde schoonheidssalon gevestigd in Bentelo. Sinds 2014 ben ik me gaan specialiseren in schoonheidsbehandelingen, permanente make-up en microblading. Daarnaast heb ik een aantal opleidingen gevolgd tot nagelstyliste. In de salon werk ik met hoogwaardige merken. Ik vind het belangrijk om alleen te werken met de beste producten. Niet alleen om een goed resultaat te geven, maar ook om de veiligheid te kunnen waarborgen. 

Als gast in de salon is het belangrijk om naar huis te gaan met een fijne ervaring bij Blush. Niet alleen uw huid moet stralen, ik wil ook dat u straalt. Elke klant wordt begeleid in de salon met passend advies over zowel de behandelingen als de producten. Samen kunnen we het mooiste resultaat behalen. 

In 2018 heb ik twee opleidingen gedaan, voor microblading en permanente make-up. Ik bied microbehandelingen aan voor de wenkbrauwen om met een fijne hairstroke techniek uw wenkbrauwen een natuurlijke vorm te geven en iets te verduidelijken. De opleiding Permanente make-up heb ik behaald in december 2018. In de salon worden behandelingen aangeboden voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. In juni 2019 heb ik een nieuwe opleiding gevolgd voor medische pigmentatie. Hierdoor is het nu ook mogelijk om behandeling te boeken voor tepelpigmentatie of littekenbehandelingen. 

Meer weten? Stuur me een bericht via het contactformulier!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven