Medische behandelingen

Bij Blush kunt u terecht voor verschillende medische behandelingen, zoals areola pigmentatie of een littekenbehandeling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de SR8 methode. Hierbij kan het meest natuurlijke resultaat worden behaald. Deze behandelingen worden vaak toegepast na een moeilijke periode, om de herinnering te verzachten en zelfvertrouwen te vergroten. Na een tijd van ziekte is het fijn om even afstand te nemen van de medische omgeving. Bij Blush ervaart u de luxe van een schoonheidssalon in een rustige omgeving.

Blush is GGD goedgekeurd en AGB geregistreerd. Dit betekent dat de behandelingen worden geaccepteerd door verzekeraars. Mocht u dus uw behandeling willen declareren, dan is dat mogelijk.*

Bij Blush zijn er twee verschillende medische behandelingen mogelijk, namelijk tepelpigmentatie en littekenbehandelingen.

Areola pigmentatie/tepelpigmentatie

Na een borstreconstructie is het mogelijk om een tepeltatoeage te laten plaatsen, om zo de borst er zo realistisch mogelijk uit te laten zien. Dit kan na ongeveer 3 maanden na de operatie. Bij deze behandeling wordt er een tepel getatoeëerd die zo veel mogelijk lijkt op de, indien aanwezig, andere eigen borst. Deze behandeling bestaat uit meerdere onderdelen. Allereerst bespreken we de wensen, waarna het te pigmenteren gebied uitgetekend wordt. Daarnaast wordt de kleur besproken, om zo de beste match te vinden.

Het pigmenteren bestaat uit meerdere behandelingen met een herstelperiode van 4 tot 6 weken. Na de eerste behandeling zal het kleurpigment iets afnemen, maar na een tweede en derde behandeling zal dit minder zijn. Hierdoor blijft het resultaat ongeveer 2 jaar zichtbaar. Ik adviseer om dit na een jaar of twee jaar iets bij te werken. Deze behandeling kan ook uitgevoerd worden na een borstverkleining, een borstlift of bestraling waarbij pigment in de tepel verloren is gegaan.

De behandelingen  worden uitgevoerd met de producten van Swiss Color. Deze pigmenten en producten zijn allergie- en ijzeroxidevrij, en vrij van zware metalen die belastend zijn in de huid. Hierdoor is het ook veilig om een medische scan in te gaan. Deze pigmenten zullen NOOIT als afvalstoffen afgevoerd worden naar de lymfe, waardoor deze geen extra risico met zich meebrengen.

Bij areolabehandelingen nodig ik u graag eerst uit voor een intake zodat uw wensen en vragen allemaal beantwoord kunnen worden.

Borst voor pigmentatie
Borst na pigmentatie

Littekenbehandelingen

Bij Blush worden de littekenbehandelingen uitgevoerd door middel van de SR8 methode. Deze methode is een uitgebreide behandeling met meerdere fases waardoor het optimale resultaat te behalen is.

Deze behandelingen kunnen uitgevoerd worden bij:

  • Littekens
  • Acnelittekens
  • Hyperpigmentaties
  • Grove poriën/huidstructuur
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Striae
  • Zelfmutilatie
  • Andere afwijkingen in de huidstructuur

Met dermaneedling wordt de huid behandeld met ultradunne naaldjes. Deze maken kleine gaatjes in de huidoppervlakte waardoor de huid zichzelf meteen gaat herstellen. De stoffen die hierbij vrijkomen in de huid, zorgen ervoor dat de huid meer volume krijgt en dikker, dus beter herstelt.

Deze techniek kan met of zonder behandelproduct worden toegepast. Dit is echter afhankelijk van hoe het litteken eruitziet, waar het litteken zit en hoe de normale huid reageert. U kunt ook hiervoor terecht voor advies en vragen, waar we het hele proces samen kunnen bespreken.

*Informeer hierover bij uw verzekering of ook alle kosten worden vergoed door de verzekeraar. Dit is afhankelijk van welke verzekering en aanvullende pakketten u hebt gekozen bij de verzekeraar.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven