Laser Removal

In onze salon maken we gebruik van de Tattoo & Spot remover, ook bekend als de ND YAG laser. Met geavanceerde lasertechnieken kunnen we nu probleemloos make-up verwijderen. Onze behandelingen zijn geschikt voor het verwijderen van slecht aangebrachte permanente make-up en tatoeages, zonder littekens of beschadigingen achter te laten. Het aantal benodigde behandelingen voor het verwijderen van een tatoeage of permanente make-up kan variëren, ongeacht de grootte ervan. Hoewel we vooraf geen exact aantal behandelingen kunnen voorspellen, doen we ons best om een zo nauwkeurige schatting te geven.

HOE WERKT DE BEHANDELING PERMANENTE MAKE-UP/KLEINE TATTOOS VERWIJDEREN?

 Permanente make-up wordt aangebracht net onder de bovenste laag van de huid. Bij het gebruik van de Yag-laser worden er snel kleine puntjes op het pigment geschoten. Tijdens de behandeling kan er een witte waas, ook wel bekend als “white snow”, ontstaan op het behandelde gebied. Deze waas verdwijnt meestal binnen enkele minuten.

De laser zendt een intense lichtflits uit van één specifieke golflengte. Dit licht wordt selectief geabsorbeerd door de inktdeeltjes die zich in de huid bevinden. De energie van de laser breekt de kapsels open en versplintert de inktdeeltjes in kleinere fragmenten. Deze worden vervolgens door het afweersysteem van het lichaam “aangevallen” en verwijderd. Omdat er meestal grote hoeveelheden inkt aanwezig zijn, kan het lichaam deze niet meteen volledig afbreken. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.

Naarmate het lichaam positief reageert op de behandelingen, zal de tatoeage in de loop van enkele maanden geleidelijk vervagen.

HOEVEEL LASERBEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Dit hangt er van af:

  • Type permanente make-up of tattoo
  • Kleur van de permanente make-up of tattoo
  • Hoe diep de permanente make-up of tattoo zit
  • Hoe oud de permanente make-up of tattoo is.
  • Waar de permanente make-up of tattoo zit.

Voor het verwijderen van een permanente make-up zijn gemiddeld 1 tot 3 laserbehandelingen nodig. Voor een tattoo zijn gemiddeld 8-12 laserbehandelingen nodig. Tijdens het eerste consult zal er een schatting worden gemaakt op basis van de ervaring met uw specifieke soort permanente make-up of tattoo. Het uiteindelijke aantal behandelingen kan echter variëren, aangezien uw lichaam hierin een rol speelt.

Er moet minimaal 6-8 weken tussen elke laserbehandeling zitten. Bij het laseren van wenkbrauwen moet u er rekening mee houden dat de haartjes oppervlakkig tijdelijk verschroeid kunnen worden. Dit heeft echter geen invloed op de haarwortels. Na 3-4 weken zullen alle wenkbrauwhaartjes weer teruggroeien.

We zijn verheugd om te kunnen helpen bij het verwijderen van uw permanente make-up (PMU) of tatoeage. Tijdens een intakegesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken en een behandelplan op maat voor u opstellen. Ons doel is om u de best mogelijke oplossing te bieden

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven