Behandelingen

Even genieten van een moment voor uzelf? Uw wenkbrauwen laten modelleren? Of een huidverbeterende behandeling? Dit is allemaal mogelijk! Bij Blush kunt u terecht voor diverse huidbehandelingen.Alle huidbehandelingen worden gegeven met de producten van Medik8 en Alpha-H beide merken zijn geschikt voor alle huidtypes en huidcondities.

Tijdens de behandeling wordt altijd gekeken naar uw wensen en huidconditie, zodat we samen het beste resultaat kunnen bereiken. Diverse ontspannende behandelingen zijn te boeken, zoals de Relax Treatment en de Glow Facial. Voor huidverbetering adviseren wij de intensievere behandelingen als microneedling, peelings of de Skin Workout.

Samen werken we aan een mooiere en gezondere huid. Voor het beste resultaat geven wij altijd een productadvies mee voor thuisgebruik. 

Microneedling is een behandeling waarbij werkstoffen worden ingesluisd in de huid door het maken van miniscule gaatjes in het huidoppervlakte. Voor de volledige uitleg over deze behandeling klik dan hier. 

Voor de jongste klanten vanaf 12 jaar met huidproblemen zijn er speciale jeugdbehandelingen beschikbaar voor huidverbetering. Tijdens deze behandelingen zal ik ook advies geven om de huid ook thuis goed te verzorgen.

 

Korte behandelingen

Korte behandelingen zoals epileren, verven en harsen. De brow treatments worden uitgevoerd met de producten van Dyotics, Mrs. Highbrow en Intensive. 

Ook voeren wij lash- en browlifts uit. Hierbij lift je de wimpers en/of wenkbrauwen voor een optisch voller resultaat. Tijdens deze behandeling worden de haren ook geverfd. 

Voor vragen of een passend huid of wenkbrauwstyling advies bent u altijd welkom in de salon of neem contact op via de mail of telefoon.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven