Behandelingen

Even genieten van een moment voor uzelf? Uw wenkbrauwen laten modelleren? Of een huidverbeterende behandeling? Dit is allemaal mogelijk! Bij Blush kunt u terecht voor diverse huidbehandelingen. Alle huidbehandelingen worden gegeven met de producten van Oolaboo, een merk dat voor alle huidtypes producten aanbiedt. Oolaboo is zelfs geschikt is voor de meest gevoelige en allergische huid.

Tijdens de behandeling wordt altijd gekeken naar uw wensen en huidconditie, zodat we samen het beste resultaat kunnen bereiken. Diverse ontspannende behandelingen zijn te boeken, zoals de Relax Treatment en de Superfoodies behandeling. Voor de huidverbeterende behandelingen zijn de Cleansing Treatment en de Truffle Ceremony geschikt.

Voor de jongste klanten vanaf 12 jaar met huidproblemen zijn er speciale jeugdbehandelingen beschikbaar voor huidverbetering. Tijdens deze behandelingen zal ik ook advies geven om de huid ook thuis goed te verzorgen.

Korte behandelingen zoals epileren, henna treatments en harsen van het lichaam zijn ook te boeken. De brow treatments worden uitgevoerd met de producten van Browtycoon en Reflectocil.

Voor vragen of een passend huid of wenkbrauwstyling advies bent u altijd welkom in de salon of neem contact op via de mail of telefoon.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven